de
en
nl
top

Reisprogramma

 

Botanische reis door Kirgizie 1 
De botanische tour is een rondreis die je laat kennis maken met de rijke flora van Kirgizië. De verschillende landschappen bieden veel diversiteit aan flora en fauna.  Lees meer »

Botanische reis door Kirgizie 2

In het dagprogramma zal zoveel mogelijk gebotaniseerd worden (daar komt u voor).  En natuurlijk fotograferen. Ik hoop naast andere planten ook tulpen te zien Lees meer »

Cultuur en landschap
U maakt een rondreis met de auto door het bergachtige land van Kirgizië, waar u heel veel variatie aan landschappen zult zien. Niet alleen de grootte van de bergen, maar ook de kleuren, vormen en de verschillende begroeiingen geven schitterende beelden. Op verschillende bergtoppen ligt eeuwige sneeuw en zijn er gletsjers. Lees meer »

Reizen in Kirgizie.
De reis laat veel variaties zien van het mooie Kirgizie. Onderweg worden vele uitstapjes gemaakt in het ruwe berg landschap, te voet en te paard. In het mooie walnotenbos Arslanbob wordt een 3 daagse trekking gehouden onder begeleiding van een lokale gids. Lees meer »

Rondreis om het Issyk-Kul
U maakt een rondreis om het mooie Issyk-Kul, het op één na grootste bergmeer van de wereld. Het licht verzilte meer ligt in het noordelijke deel van het Tiensjangebergte in het oosten van Kirgizië. Lees meer »

Ontdek Kirgizie
Kirgizië heeft een zeer gevarieerde natuur. Het ruwe landschap dat uit bergen, meren en vele waterstroompjes bestaat, biedt u alle mogelijkheid om foto’s te maken. De lokale bevolking in haar dagelijks leven zal u veel inspiratie geven om met prachtig beeldmateriaal thuis te komen. Lees meer »

Paardrijden in het Teskey Ala-Too gebergte
In de bergen is het paard het belangrijkste transportmiddel en tevens de trouwe vriend van de Kirgiezen. Kirgizische paarden zijn betrouwbaar en rustig en al gauw zult u merken dat u dikke maatjes wordt. Deze tour is opgezet voor mensen die “enige” ervaring hebben met paardrijden en een goede conditie hebben. Lees meer »

Trekkingtour 1
Deze actieve reis gaat rondom het Issyk-Kul meer. De reis bestaat uit twee delen. U maakt een rondreis per auto gecombimeerd met een trekking door het Terskey Ala-Too gebergte. U maakt een vijf daagse trekking te voet door de bergen in de omgeving van de stad Karakol. Lees meer »

Trekkingtour 2
Deze actieve reis gaat rondom het Issyk-Kul en Son Kulmeer. De reis bestaat uit een rondreis en 2 trekkingen. U maakt een 5 daagse trekking door de bergen rondom Karakol.
Lees meer »

 

 

 

 

 

 

 

 


 

oude mannen

 

 

 

Kirgizische mannen praten over de goede ouwe tijd.