de
en
nl

Reizen met Ala Too Travel

 

Ala Too neemt je mee door de unieke natuur en cultuur die Kirgizie rijk is. We bieden uiteenlopende mogelijkheden om dit prachtige land te verkennen op een manier die geheel aansluit bij uw persoonlijke wensen. Onze ervaren lokale gidsen nemen je mee langs berglandschappen, nomadendorpjes, kleurrijke valleien en Centraal Aziatische architectuur. Ala Too Travel’s reizen worden georganiseerd door ons, een Kirgizisch-Nederlandse familie, die er voor zorgt dat U op comfortabele wijze met de lokale bevolking in contact komt. Zo leert U Kirgizië echt kennen.

Tijdens onze reizen overnacht U geregeld in homestays en guesthouses bij mensen thuis, waardoor U van zeer dichtbij zicht krijgt op het authentieke Kirgizische leven. Dit zorgt in combinatie met een breed scala aan wandel en paardrijd routes voor een onvergetelijke vakantie. Al onze reizen zijn compleet verzorgd, zodat U tijdens uw verblijf in Kirgizie nergens zorgen over hoeft te maken. Op onze reisprogramma’s pagina (link) bieden we verschillende reizen van 10 tot 17 dagen aan. Maar we staan zonder meer open voor het samenstellen van nieuwe routes op basis van uw persoonlijke wensen. Neem voor beiden vrijblijvend contact met ons op via onze contact pagina (link).
 
Ala Too Travel zich in voor de ontwikkeling van verantwoord en duurzaam toerisme. Binnen onze reizen werken we zo nauw mogelijk samen met de lokale bevolking. Hierdoor worden zij van een extra inkomen voorzien dat ten goede komt aan de gehele familie. Bovendien besteden we in de planning en uitvoering van onze reizen nadrukkelijk aandacht aan het minimaliseren van milieuvervuiling.
 

Andr´┐Ż en Gulzhan.
André en Gulzhan.  


Watch our travel video

 

Ons guest house Riverside in Karakol.www.guesthouse-karakol.com